buğday buğdayda için ürünler (97)

Toskana pici sert buğday irmiğinden 500gr

Toskana pici sert buğday irmiğinden 500gr

Toskana pici sert buğday irmiğinden 500gr
DOPPIAESSE UNU - Pizza unu

DOPPIAESSE UNU - Pizza unu

W: 290 ÷ 310. Çok yüksek ve havadar kenarlı pizza için ideal, yumuşak buğday unlarının profesyonel karışımı. DOPPIAESSE, kısmen ön filizlenmiş tahılların öğütülmesiyle elde edilir. Doğal faydalı enzimlerin varlığı, hamurun kalitesini artırır: sonuç, olağanüstü hafif ve sindirilebilir bir pizzadır. DOPPIAESSE, ortalamadan %10 daha hafif partilerle inanılmaz sonuçlar elde etmenizi sağlar. 25KG -10KG
500g irmik buğdayı şişeleri

500g irmik buğdayı şişeleri

500g irmik buğdayı şişeleri
Yarım Hazır Tam Buğday Pizza Hamuru

Yarım Hazır Tam Buğday Pizza Hamuru

Küçük buğday parçaları ve filiz içeren tam buğday unu karışımı, dehidre mayalı hamur. Tam buğday Roma tarzı pizza üretimi için idealdir, havadar ve çıtır, rustik, aromatik ve lezzetlidir. 10KG
YILDÖNÜMÜ KALP PİZZA UNU

YILDÖNÜMÜ KALP PİZZA UNU

W: 280 ÷ 300. Düşük rafinasyonlu buğday unu, Mantograno buğday tohumu ile (100% doğal, 100% İtalyan tedarik zinciri), giderek daha fazla sağlık özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin yoğunluğu sunar. Hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. Le Anniversario, 90. doğum günü kutlamalarının bir yıl ardından doğmuş olup, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve uzmanlığını araştırma merkezi aracılığıyla yorumlamaktadır. Anniversario CUORE, orta mayalanma için idealdir. 25 KG
Pizza Unu

Pizza Unu

Unlama için özel olarak hazırlanmış karışımlar. Hamurun yüzeylere yapışma sorunlarını çözmek, hamurun açılma süresini hızlandırmak, bitmiş ürünün çıtırlığını artırmak ve fırında hamur yapışmalarını azaltmak için idealdir. Aşağıdaki versiyonlar geliştirilmiştir: - LASPOLVERA: pirinç irmiği ve mısır unu ile zenginleştirilmiş, yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği. - LASPOLVERA P1: yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği ve '0' tipi yumuşak buğday unu. 10KG
YILDÖNÜMÜ PİZZA UNU PIETRO

YILDÖNÜMÜ PİZZA UNU PIETRO

W: 340 ÷ 360. Düşük rafinasyonlu buğday unu, Mantograno buğday filizi ile (%100 doğal, %100 İtalyan tedarik zinciri), gıda ürünlerinin sağlık niteliklerine giderek daha fazla dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin yoğunluğu sunar. Hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. 90. doğum günü kutlamalarından bir yıl sonra doğan Anniversario, un değirmenimizin araştırma merkezi aracılığıyla hafıza, tarih ve uzmanlığını yorumlar. Anniversario PIETRO, uzun mayalanma süreli hamurlar için idealdir. 25 KG
UN GÜZERGAH36

UN GÜZERGAH36

W 270-290. Yumuşak buğday unu Tipi '0'. ROUTE 36, tekerlekli pizza ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm süreçler için ideal un. Mükemmel çözünür protein ve Glutenin içeriğine sahip çeşitlerden dikkatlice seçilmiş tanelerden elde edilen Yumuşak buğday unu Tipi '0'. Usta bir öğütme, beslenme ve reolojik açıdan, yani hamurların plastikliği açısından fayda sağlamak için çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını da düzenleyebilir. Bu nedenle, Route 36 ile çok uzatılabilir hamurlar elde edilir; bu hamurlar ne büzülür ne de kırılır ve uzatılması kolaydır.
YILDÖNÜMÜ UNU PIETRO

YILDÖNÜMÜ UNU PIETRO

W: 340 ÷ 360. Düşük rafine buğday unları, buğday kepeği ile birlikte, giderek daha fazla sağlıklı gıda özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin konsantresi sunar. Farklı üretim türlerine uyum sağlar, hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. Anniversario, 90. yıl dönümü kutlamalarından bir yıl sonra doğmuş olup, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve rekabetini Araştırma merkezi aracılığıyla yorumlamaktadır. Anniversario PIETRO, uzun fermantasyonlu hamurlar için idealdir. 25KG
Kızartma tozu için yarı mamul ürün

Kızartma tozu için yarı mamul ürün

Kızartmak için balık, et, sebze gibi her türlü gıda için panelemek, unlamak ve hamur yapmak için idealdir. FRIGGI ORO, gıdaya mükemmel bir şekilde yapışır ve yağı daha uzun süre temiz tutar. Yağ emilimini azaltır ve her zaman çıtır, hafif ve sindirimi kolay bir kızartma sağlar. 10KG
KIRMIZI UN - Pizza unu

KIRMIZI UN - Pizza unu

W: 330 ÷ 360. Seçilmiş tahıllardan elde edilen sıradan buğday ununun karışımı. Geleneksel yöntemle yapılan hamurlar için, uzun mayalanma süresi ve soğuk odada 2 güne kadar saklama için idealdir ve geleneksel "Napoli Pizzası" üretimi için uygundur. 25KG - 10KG
PROFESYONEL UN - Pizza unu

PROFESYONEL UN - Pizza unu

W: 400 ÷ 420. En iyi Kuzey Amerika buğdaylarından elde edilen sıradan un, en talepkar pizza ustaları için. Geleneksel yöntemle yapılan hamurlar için idealdir, 24 saatten fazla uzun kabarma süresi ve buzdolabında 6 güne kadar saklama imkanı. 25KG - 10KG
HARINA PLUS S

HARINA PLUS S

W: 270 ÷ 290. Tip 55 un (tip 45 de mevcuttur) seçilmiş Avrupa tahıllarından elde edilen, büyük plastiklik ve güç ile. Orta fermantasyonlu doğrudan hamurlar için idealdir. 25KG -10KG
UN KULÜBÜ

UN KULÜBÜ

W: 380 ÷ 400. En iyi Avrupa buğdaylarından elde edilen, yüksek güçlü Tip 55 unudur. Uzun fermantasyon ve saklama ile geleneksel bir yoğurma yöntemi için idealdir, buzdolabında 4 güne kadar saklanabilir. 25KG -10KG
UN GÜZERGAH36

UN GÜZERGAH36

W: 270 ÷ 290. "55" tipi yumuşak buğday unu ROUTE 36, "Ruota di Carro" (Vagon Tekerleği) pizzası ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm hazırlıklar için ideal un. Mükemmel çözünür protein ve gluten içeriğine sahip çeşitlerden özenle seçilmiş tanelerden elde edilen "55" tipi yumuşak buğday unu. Ayrıca, ustaca bir öğütme işlemi, çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını düzenleyerek hem beslenme hem de reolojik açıdan, yani hamurun plastikliği açısından fayda sağlamaktadır. Route 36 ile, geri çekilmeyen veya yırtılmayan, açılması kolay çok uzatılabilir hamurlar elde edilir. 25KG
YILDÖNÜMÜ KALP UN

YILDÖNÜMÜ KALP UN

W: 280 ÷ 300. Düşük rafine buğday unları, buğday kepeği ile birlikte, giderek daha fazla sağlıklı gıda özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin konsantresi sunar. Farklı üretim türlerine uyum sağlar, hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. 90. yıl dönümü kutlamalarından bir yıl sonra doğan Anniversario, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve rekabetini Araştırma merkezi aracılığıyla yorumlar. Anniversario CUORE, yarı fermente hamurlar için idealdir. 25KG
TAZE MAKARNA İÇİN UN

TAZE MAKARNA İÇİN UN

PASTAPIU, taze makarna üretimi için tasarlanmış "00" tipi yumuşak buğday unudur. İyi protein içeriği sayesinde büyük bir plastiklik ve elastikiyete sahip olan PASTAPIU, sabit bir granül dağılımı ve %0,45'ten düşük kül miktarı ile karakterizedir; bu özellikler, taze makarnaların grileşmeden kalmasını ve birkaç gün boyunca karakteristik rengini korumasını sağlar. PASTAPIU, yapraklar, gnocchi, trofie gibi farklı formatlarda geleneksel taze makarnaların yanı sıra ravioli, tortellini, agnoli gibi doldurulmuş makarnaların yapımı için ideal bir bileşendir.
YILDÖNÜMÜ KALP UN

YILDÖNÜMÜ KALP UN

W: 280 ÷ 300. Anniversario unları, buğday kepeği ile düşük rafine edilmiş yumuşak buğday unlarından oluşmaktadır. Besin maddeleri açısından zengin bir konsantre sunarak, gıda sağlıklı özelliklerine giderek daha fazla odaklanan bir pazara hitap etmektedir. Anniversario unları çok yönlüdür ve hafif ve sindirimi kolay bir ürün için uygundur. Bu unlar, doksanıncı doğum günü kutlamalarından bir yıl sonra doğmuştur. Unlarımız, araştırma merkezi aracılığıyla değirmenimizin hafızasını, hikayesini ve uzmanlığını anlatmaktadır. Anniversario CUORE, orta/uzun mayalama için idealdir.
Pietro Flour Yıldönümü

Pietro Flour Yıldönümü

W: 340 ÷ 360. Anniversario unları, buğday kepeği ile düşük rafine edilmiş yumuşak buğday unlarından oluşmaktadır. Besin maddelerinin yoğun bir karışımını sunarak, gıda ürünlerinin sağlıklı özelliklerine giderek daha fazla odaklanan bir pazar için idealdir. Anniversario unları çok yönlüdür ve hafif ve sindirilebilir bir ürün için uygundur. Bu unlar, doksanıncı doğum günü kutlamalarından bir yıl sonra doğmuştur. Unlarımızın araştırma merkezi aracılığıyla hafızasını, hikayesini ve uzmanlığını anlatmaktadır. Anniversario PIETRO, uzun mayalama için idealdir.
500g irmik makarna fusilli

500g irmik makarna fusilli

500g irmik makarna fusilli
Taze Patates Gnocchisi

Taze Patates Gnocchisi

Her ülkenin farklı boyut, şekil ve malzemelerle kendi geleneksel gnocchi tarifine sahip olabileceği doğrudur. Ancak, 'gnocchi'nin ilk kez yaratıldığı İtalya'da, patatesle yapılan basit ve lezzetli bir makarna çeşididir; kırmızı soslar ve peynir fondüleri için mükemmeldir. Zengin ve doyurucu bir ana yemek, her mevsim için bir gelenektir. Bizim gnocchilerimiz, en hassas damaklara bile hitap eden bir yumuşaklık ve dokuya sahiptir. Vegan hazırlıklar için idealdir.
Tonarelli

Tonarelli

Tonnarelli, Lazio kökenli bir makarna türüdür ve Abruzzo'dan gelen kuzeni chitarrucci'ye çok benzer. Ancak, bazı ana detaylarda farklılık gösterirler: yuvarlak bir şekle sahiptirler, dokuları biraz daha pürüzlüdür ve geleneksel olarak sadece sert buğday irmiği ve su ile yapılırlar. Basit ve rustik tatları, onları klasik bir Roma yemeği olan 'cacio e pepe' için mükemmel hale getirir veya yumurta içermediğinden vegan tarifler için idealdir.
Durum buğdayı irmik makarna spagetti 500g

Durum buğdayı irmik makarna spagetti 500g

%100 İtalyan gözenekli ve buruşuk el yapımı makarna, her türlü sosu toplamak için mükemmel, yavaş kurutma süreci ile bronzdan çekilmiş, tadını ve aromasını tamamen korumak için.
Bocche di rana irmik makarna 500g

Bocche di rana irmik makarna 500g

Kurbağa Ağızlı Durum Buğday Semolina Makarna 500g
1,5 kg doğal veya baharatlı domuz sırtı dilimi

1,5 kg doğal veya baharatlı domuz sırtı dilimi

1,5 kg doğal veya baharatlı domuz sırtı dilimi
Gerçek 300g vakumlu salam

Gerçek 300g vakumlu salam

Gerçek 300g vakumlu salam
Durum buğdayı irmik makarna linguine 500g

Durum buğdayı irmik makarna linguine 500g

%100 İtalyan gözenekli ve buruşuk el yapımı makarna, her türlü sosu toplamak için mükemmel, yavaş kurutma süreci ile bronzdan çekilmiş, tadını ve aromasını tamamen korumak için.
750ml dengeli sızma zeytinyağı

750ml dengeli sızma zeytinyağı

Tüm zanaat kalitelerini özveri ve özenle koruyarak üretilen ve yaratılan sızma zeytinyağı, geleneği en modern teknolojilerle birleştirir.
Yumurta Tagliatelle

Yumurta Tagliatelle

Taze yumurtalı tagliatelle, dünya çapında dokusu, tadı ve boyutu ile tanınan uzun bir makarna çeşididir. Emilia mutfağının bir sembolü olan bu makarna, son derece çok yönlüdür ve sayısız hazırlamada kullanılabilir. Ragù (et sosu), mantar sosu veya trüf sosu ile mükemmel bir uyum sağlar ve basit domates sosları ile de son derece lezzetlidir.
Spaghetti alla Chitarra

Spaghetti alla Chitarra

"Spaghetti alla chitarra", ayrıca "maccheroni alla chitarra" olarak da bilinen, özel bir taze yumurta makarnası türüdür. Piyemonte'nin tagliolini'lerinin bir Abruzzo versiyonu olan bu makarna, farklı şekliyle dikkat çeker. Daha kalındır ve kare kesitlidir, bu da onu et, balık veya sebze soslarıyla eşleştirmek için mükemmel bir seçim haline getirir.